Mai multe companii din Ungaria şi Slovacia, interesate să dezvolte afaceri în Portul Constanţa

Potrivit Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, reprezentanţii unor companii din domeniul transportului de mărfuri din Ungaria şi Slovacia se află în această perioadă într-o vizită de lucru în portul Constanţa. 

”Din delegaţie fac parte reprezentanţi ai unor companii din Ungaria: Eurogate Rail Hungary Zrt, Mahart Container Center Kft, Rail Cargo Logistics Hungaria Kft, precum şi de la PPS Logistic – Portul Sturovo, Slovacia. Astăzi, reprezentanţii acestor companii interesate să îşi extindă colaborarea în zonă au fost primiţi de conducerea  CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, fiindu-le prezentate facilităţile oferite de portul Constanţa pentru transportul de mărfuri şi informaţii legate de rezultatele înregistrate în traficul de mărfuri în anii anteriori. De asemenea, au fost abordate subiecte de interes pentru transportatorii de mărfuri din Ungaria şi Slovacia”, transmit reprezentanţii Portului Constanţa. 

Timp de două zile, membrii delegaţiei vor merge în vizită la operatori importanţi din port, pentru a afla informaţiile necesare despre cum pot dezvolta colaborarea în această zonă, pentru clienţii proprii, oamenii de afaceri şi companiile din Ungaria şi Slovacia. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri