AcasăEconomieCompaniiVești bune pentru posesorii de iPhone. Funcțiile de securitatea au fost îmbunătățite

Vești bune pentru posesorii de iPhone. Funcțiile de securitatea au fost îmbunătățite

Iubitorii de iPhone primesc vești excelente de la companie. A fost lansat iOS 16.3, versiune ce vine cu o serie de funcţii noi de securitate pentru smartphone-uri.

Utilizatorii de iPhone pot acum să actualizeze sistemul de operare iOS la versiunea 16.3, care se concentrează pe îmbunătăţirea securităţii, oferind mai multe funcţii în acest sens.

ID-ul Apple, mai sigur decât până acum

În primul rând, acum este posibilă folosirea unei chei fizice de securitate pentru protejarea ID-ului Apple cu un strat suplimentar de protecţie. După folosirea ID-ului Apple pentru logare, va fi necesară introducerea codului temporar generat de cheia fizică de securitate.

În al doilea rând, această versiune pare să aducă disponibilitatea globală a funcţiei Advanced Data Protection, care extinde cantitatea de date salvate în iCloud ce pot fi criptate.

Lansată cu versiunea 16.2, Advanced Data Protection a fost iniţial disponibilă doar în Statele Unite.

Mai mult, sunt aduse o serie de mici optimizări care îmbunătăţesc funcţionarea opţiunii de comunicare prin satelit Emergency SOS de la iPhone 14.

Cei care nu au primit notificarea ce anunţă disponibilitatea noii versiuni de iOS, pot verifica şi face instalarea manuală de la Settings > General > Software Update.

Ultimele Articole