AcasăGeneralManechin confundat cu un cadavru, transportat pe o mașină prin Timișoara

Manechin confundat cu un cadavru, transportat pe o mașină prin Timișoara

Fotografia ce înfățișa un manechin transportat pe plafonul unei mașini prin Timișoara a produs stupoare în rândul internauților, relatează Agenția de presă Rador.

Manechinul era învelit cu o pânză albă și legat cu benzi de plafonul mașinii, iar martorii au crezut că este vorba de un cadavru. Fotografii cu presupusul cadavru au ajuns pe rețelele de socializare, iar polițiștii au început verificările.

În urma acestora, a fost identificat șoferul în persoana unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care va fi sancționat cu 1.000 de lei.

Bărbatul este membru al unei asociații de tineri artiști din Timișoara.

„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții”, a transmis IPJ Timiș.

Ultimele Articole