AcasăEconomieMarcel Ciolacu anunţă că miercuri are loc o nouă discuţie în coaliţie...

Marcel Ciolacu anunţă că miercuri are loc o nouă discuţie în coaliţie asupra măsurii compensării preţului la carburanţi, dacă a avut efecte sau nu / Important este că avem al doilea cel mai mic preţ din Europa

”Am venit cu aceşti 5 lei la 10 litri, este o măsură discutată, am avut fiecare opinii, am zis să vedem cum funcţionează şi apoi ne întâlnim, cred că miercuri din nou în coaliţie şi vom discuta asupra efectelor”, a spus Ciolacu.

El a precizat că avem al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi, în acest moment şi important este şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul.

Despre soluţia PSD privind plafonarea, Ciolacu a spus că a avut această discuţie şi a fost acuzat că e comunist. ”Am văzut că SUA şi Franţa sunt mai comunişti decât mine, vor plafonarea la ţiţei. Poate unii au voie să fie comunişti, eu nu”, a arătat liderul PSD.

În privinţa accizei, el a afirmat că nu mai putem interveni pentru că suntem la minimum agreat de către Comisia Europeană.

”Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut. Haideţi să vedem şi să rămânem în această zonă”, a precizat Ciolacu.

Preşedintele PSD a arătat că miercuri va exista o nouă discuţie despre efectele acestei decizii. ”Miercuri avem o nouă discuţie asupra ei (Ordonanţei, nr) dacă a avut efecte sau nu. Nu am nicio reţinere să vă spun că comunic cu prim-ministrul României zilnic”, a spus Ciolacu, afirmând că modul de implementare al acestei măsuri este al Executivului.

 

 

Ultimele Articole