Marcel Ciolacu merge în vizită la răniții din exploziile de la Crevedia, care au fost internați la Bruxelles

Premierul Marcel Ciolacu va face, joi și vineri, o vizită la Bruxelles, unde va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni pe tema PNRR. El va vizita și Spitalul Militar Regina Astrid, unde au fost transferate pentru tratament două persoane rănite în exploziile de la Crevedia.

„Un punct important al deplasării la Bruxelles va fi vizita șefului Executivului la Spitalul Militar Regina Astrid, unde au fost transferate pentru tratament două persoane rănite în exploziile de la Crevedia”, se menționează într-un comunicat.

Premierul Marcel Ciolacu va avea în perioada 31 august – 1 septembrie 2023 prima vizită la Bruxelles de la preluarea mandatului de prim-ministru, în contextul dialogului constant pe care România îl are cu instituțiile europene, anunță Executivul.

„România este stabilă politic și economic, are a doua cea mai mare creștere economică între statele membre ale Uniunii Europene, puternic susținută de investițiile străine directe. Vom menține dinamica economiei românești și încrederea investitorilor prin reformele pe care le facem în domeniile esențiale. Aceste reforme sunt asumate atât prin Programul de Guvernare, cât și prin PNRR, ceea ce arată determinarea fermă a Guvernului României de a le implementa cu sprijinul partenerilor europeni și în beneficiul României și al românilor”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed