AcasăMoney&PeopleMarcel Pavel recunoaște unde au ajuns cei mai mulți bani din contul...

Marcel Pavel recunoaște unde au ajuns cei mai mulți bani din contul său! ”De ce eu să am și eu nu?”

Pentru Marcel Pavel, prima și cea mai mare investiție a sa este familia. Cunoscut mai degrabă ca solist, muzicianul nu ascunde faptul că a scos din conturi sume mari pentru propria mamă dar și pentru frații săi.

În vârstă de 63 de ani, artistul care la rândul său are o familie frumoasă (doi băieți ce-i calcă pe urmă și o frumoasă fetiță), se trage dintr-o familie de artiști care s-au ajutat unul pe altul, la greu. Puțin știu că toți frații artistului sunt la rândul său soliști și instrumentiști, Gina, sora sa, fiind având propria formație de evenimente private, iar  Miki Pavel și George Pavel -amândoi-saxofoniști-, au cântat în multe banduri cunoscute.

Marcel Pavel recunoaște unde au ajuns cei mai mulți bani

”Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1.000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut”, a spus pentru Unica Marcel Pavel a cărui carieră a început ca instrumentist (tobe) la începutul anilor ’80, în legendara formație sibiană Riff. Cu mult înainte să lanseze melodia cu care se identifică ”Frumoasa mea”.

FOTO: Marcel Pavel, solista Gina Pavel, marele saxofonist Miki Pavel, dar și mama lor, recent trecută în neființă

”Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă!”, spune Marcel Pavel care, deși a avut șansa să-și susțină propriile gale pe marile scene ale țării și are un grup exclusivist de susținătători, nu se consideră bogat.

”Bogat sunt că am o familie extraordinar de frumoasă, am niște copii buni, frumoși, talentați. Nu sunt bogat, vorbesc serios, nu sunt”, spune artistul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.