AcasăEconomieMarcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia farmaciile Polisano Pharma,...

Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia farmaciile Polisano Pharma, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Marcos Provit preia Polisano Pharma”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Polisano Pharma comercializează produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate.

Compania are 12 farmacii în judeţul Sibiu, 9 farmacii în municipiul Sibiu, două farmacii în oraşul Cisnădie şi o farmacie în comuna Racoviţa. Compania deţine şi un magazin naturist în Sibiu.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată autoritatea de concurenţă.

Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, este prezentă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate, precum şi pe piaţa comerţului cu ridicata.

 

 

 

 

Ultimele Articole