x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Marele GICĂ POPESCU a demisionat din cauza unei FOTOGRAFII

Gica Popescu a demisionat dupa aparitia in presa a unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 12.04.2019, 9:57

Gica Popescu a demisionat din comitetul de organizare al Cupei Mondiale la fotbal din 2020 in Romania. “Baciul” a luat aceasta decizie dupa ce cotidianul Libertatea a publicat o fotografie in care aparea alaturi de actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

 

“Gica Popescu mi-a zis ca a demisionat dupa aparitia acelei fotografii. Cand sa se faca poza, a aparut brusc in cadru si acel personaj. A preferat sa demisioneze”, a dezvaluit jurnalistul Decebal Radulescu la Digi Sport.

 

De altfel, Gica Popescu a fost un car de nervi dupa ce a vazut poza cu el si cu Razvan Burleanu, pe care il considera inamicul sau numarul 1.

 

“Nu exista un dialog apropiat. Ce cred colegii mei din Generatia de Aur? Nu stiu, intreaba-i! Credeti ce vreti, dar n-ati fost in pielea mea! Nu stiti ce e in sufletul meu! Nu rascoliti un episod dureros pentru mine si va cer sa nu faceti aprecieri dupa un rahat de poza. Nu va doresc sa traiti ce am trait eu”, a spus Gica Popescu la acea vreme pentru cotidianul Libertatea.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM