AcasăMoney&PeopleMaria Cârneci, în proces la CEDO pentru recuperarea hotelului ce a aparținut...

Maria Cârneci, în proces la CEDO pentru recuperarea hotelului ce a aparținut soțului său

Maria Cârneci, în proces la CEDO pentru recuperarea hotelului ce a aparținut soțului său, trecut în neființă în urmă cu doi ani. Remulus Petrescu i-a fost alături artistei timp de aproape patru decenii.

Economist, fost manager de hotel din perioada comunistă, soțul artistei a fost înlăturat de la conducerea hotelul unde a fost unic asociat și unde a investit o avere, modernizând istoricul stabiliment de 82 de camere din zona centrală din Târgoviște, printr-o ”combinație locală”, așa cum a fost descrisă în presa locală înlăturarea sa de la șefia propriului hotel. Fapt ce i-a grăbit sfârșitul, conform celor spune de Maria Cârneci, soția sa.

Astăzi cea mai bine plătită vedetă din muzică, Smiley a făcut primii bani vânzând pepeni. ”Hai la pepeni, neamule!” a fost primul său ”refren”

Maria Cârneci, în proces la CEDO pentru recuperarea hotelului ce a aparținut soțului său. ”Am fost de 350 ori în instanță”

Remulus Petrescu s-a stins din viață la 67 de ani, după o lungă luptă cu o boală grea, agravată de supărarea pricinuită de seria de procese intentate noilor proprietari. ”Să te duci de 350 de ori în instanță și să știi că ai documente, ai facturi… Suntem cu procesul la CEDO și să-mi dea Dumnezeu putere, măcar să-i respect visul, să-i respect numele și comportamentul atât de frumos și de loial vizavi de mine”, spune Maria Cârneci despre lupta ce o continuă în  numele soțului său, de a recâștiga bunurile lui, proces deschis de acestă dată la Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Reginele muzicii noastre, Loredana, Andra și Delia locuiesc în adevărate palate. Imagini EXCLUSIVE din castelul ”Aguridei”

 

Ultimele Articole