Maria Dragomiroiu dezminte zvonurile privind onorariul cerut pentru evenimente. Cât te costă să-ți cânte emblematica artistă

Câți bani cere Maria Dragomiroiu pentru a cânta la evenimente: onorariul corect

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai emblematice cântărețe de muzică populară din România, a dezmințit recent zvonurile apărute în spațiul public referitoare la onorariul său. Speculațiile din presă sugerau că artista ar cere 5.000 de euro pentru fiecare apariție, însă aceasta a clarificat situația prin intermediul avocatului său.

Onorariul real al Mariei Dragomiroiu

Reprezentanta legală a Mariei Dragomiroiu, a transmis că onorariul perceput de cântăreață este mult mai mic decât suma vehiculată inițial. „Afirmațiile care au apărut în presă referitor la onorariul pe care doamna Maria Dragomiroiu l-ar solicita la evenimente sunt false. Onorariul real perceput de Maria Dragomiroiu, alături de instrumentiștii săi, este 2500 de euro, nu de 5.000 de euro cum s-a vehiculat”, ne-a declarat avocata.

Reacția artistei la zvonurile false

Maria Dragomiroiu dezminte zvonurile privind onorariul cerut! Artista a fost afectată de aceste informații eronate, mai ales că ele au fost prezentate publicului ca fiind adevărate. „Doamna Maria Dragomiroiu își respectă și își iubește publicul. Este o valoare a României, atât prin talentul său recunoscut, cât și prin seriozitatea sa. A fost extrem de supărată de aceste afirmații nefondate”, a continuat jurista Katia Cicală.

Consecințele juridice pentru cei care au publicat informații false

Artista a inițiat demersuri legale împotriva celor care au publicat aceste informații false. Dacă publicațiile nu vor corecta aceste informații în mod corespunzător, vor răspunde atât penal, cât și civil. „Nu cred că a fost o eroare să informezi asupra unui onorariu dublu față de cât este în realitate. Dacă sunt de bună credință, aceste informații vor dispărea și publicul va fi informat corect”, a adăugat avocata.

Viața personală și cariera Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, care se pregătește să sărbătorească o frumoasă vârstă, trăiește o viață împlinită din toate punctele de vedere. Cu o carieră de peste patru decenii, vocea și înfățișarea sa sunt repere inconfundabile în muzica populară românească. Artista se bucură de o familie unită și de o situație materială pe măsura muncii sale.

Maria Dragomiroiu continuă să fie un simbol al muzicii populare românești, menținându-și integritatea și respectul față de public. Clarificările recente privind onorariul său pentru evenimente au restabilit adevărul și au demonstrat încă o dată seriozitatea și profesionalismul artistei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed