AcasăMoney&PeopleMarian Drăgulescu și-a deschis propria academie de gimnastică. ”Este o investiție din...

Marian Drăgulescu și-a deschis propria academie de gimnastică. ”Este o investiție din economii adunate” 50.000 de euro a băgat din bugetul personal

Marian Drăgulescu și-a deschis propria academie de gimnastică.

Marele nostru sportiv recent pensionat, își continuă activitatea în sport ca antrenor pentru Clubul Sportiv al Armatei, și, mai nou, în particular, la propriul său club, academia de gimnastică ce-i poartă numele. Școala sa dedicată pregătirii copiilor pentru performanță, este în întregime o investiție personală, un proiect al său mult mai vechi însă neconcretizat din lipsă de fonduri ori găsirea unor parteneri dornici.

 Marian Drăgulescu, care s-a retras din activitate după Campionatele Mondiale din Japonia (desfășurate anul acesta), a hotărât să susțină din propriul buget chiria și amenajarea spațiului, în care a băgat circa 50.000 de euro, în mare parte în echipamente profesionale de antrenament.

Marian Drăgulescu și-a deschis propria academie de gimnastică! ”Este un vis pe care am purtut să mi-l îndeplinesc doar după ce m-am retras”

 ”Este o investiție din economiile adunate, un vis pe care am purtut să mi-l îndeplinesc doar după ce m-am retras. Am luat aparate speciale pentru domeniul de activitate iar printre antrenori sunt și gimnaști de performanță, precum Valentin Badea (cel ce antrenează secția de gimnastică astistică a clubului Steaua-n.r.)”, ne spune Marian Drăgulescu (41 de ani) care a făcut  și o sumă frumușică după participarea la ultima ediție a reality show-ului Survivor România. Peste 40.000 de euro a câștigat marele sportiv român pentru cele trei săptămâni sub semnul competiției în Jungla Dominicană.

În lunga sa carieră, Marian Drăgulescu a cucerit 3 medalii la Jocurile Olimpice, 10 la campionate mondiale și 18 la campionate europene.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.