AcasăEconomieMarine Le Pen cere, în Parlamentul francez, o abandonare a sancţiunilor impuse...

Marine Le Pen cere, în Parlamentul francez, o abandonare a sancţiunilor impuse Rusiei, care ”nu servesc la absolut nimic” în afară ”să-i facă să sufere” pe europeni

”Eu vreau” ca sancţiunile ”să dispară, pentru a evita ca Uniunea Europeană (UE) să ajungă la un blackout în importurile de gaze”, a declarat într-o conferinţă de presă, la Adunarea Naţională, şefa deputaţilor Rassemblement national (RN, extremă dreapta).

”Aceste sancţiuni nu servesc la absolut nimic, în afară de a face să sufere popoarele europene şi, de altfel, poporul francez”, a subliniat ea.

”Trebuie să fii cu adevărat de rea-credinţă să nu constaţi că, contrat lăudăroşeniei Guvernului nostru, economia rusă nu este în genunchi şi nu se află în încetare de plăţi”, consideră deputata din Pas-de-Calais.

”Noi suntem mai mult victime ale acestor sancţiuni decât Rusia”, care ”a găsit alţi clienţi” şi care ”ocoleşte diverse embargouri”, subliniază finalista în alegerile prezidenţiale franceze.

Ea denunţă ”o succesiune de eşecuri” ale UE.

Sanctions contre la Russie: pour Marine Le Pen, “c’est une succession d’échecs”

— BFMTV (@BFMTV)

Marine Le Pen avertiza la 1 iunie cu privire la ”consecinţe cataclismice asupra puterii de cumpărare a francezilor” ale celor şase serii de sancţiuni impuse Rusieide către Bruxelles.

În opinia sa, ”adevărata sancţionare a Rusiei ar fi fost” să se ajungă la prăbuşirea ”preţurilor gazelor naturale şi petrolulu”, ceea ce ”ar fi strangulat şi mai mult financiar” această ţară.

Ultimele Articole