x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

Mark Zuckerberg si-a cumparat in SECRET vile de 60 de milioane de dolari!

Şeful Facebook a investit aproape 60 de milioane de dolari în achiziţia a două proprietăţi vecine pe malul Lacului Tahoe din vestul Statelor Unite, la graniţa dintre Nevada şi Caluifornia. Aceasta este o zonă unde şi alţi magnaţi ai lumii IT şi-au cumpărat vile în ultima perioadă, fiind relativ aproape de Silicon Valley.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.05.2019, 6:58

Potrivit tabloidelor, Zuckerberg a încercat să păstreze complet secretă achiziţia, cerând chiar şi ştregerea imaginilor cu cele două proprietăţi, chiar şi de pe site-ul agenţiei imobiliare care a intermediat tranzacţia. El ar fi apelat la o firmă intermediară, pentru ca numele său să nu apară nicăieri, vrând să păstreze cât mai ascunsă viaţa sa privată, scrie ProTV. 

 

Ambele clădiri, extrem de luxoase şi dotate chiar şi cu un mic port pentru iahturi, ar putea însă să fie demolate, deoarece datează din perioada interbelică şi nu au dotări moderne. Zuckerberg a procedat aşa cu câteva construcţii cumpărate în California pentru o sumă totală de 50 de milioane de dolari, pe care le-a dărâmat apoi, construind în locul lor o vilă mai modestă, dar modernă.