Masca de față cu bicarbonat de sodiu și lămâie. Detoxifică pielea în câteva minute

Masca de față cu bicarbonat de sodiu și lămâie. O mască care trebuie încercată măcar odată este cea cu suc de lămâie și bicarbonat de sodiu.

Datorită proprietăților pe care ambele ingrediente le au, masca cu bicarbonat de sodiu și lămâie detoxifică pielea, oferă o luminozitate naturală și totodată elimină atât punctele negre cât și pe cele albe.

Pentru a o prepara acasă se amestecă sucul de lamaie si bicarbonatul de sodiu într-un vas de sticlă. Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie reacționează pentru a forma o soluție gazoasă, cu bule, însă nu trebuie să îți faci griji.

Masca de față cu bicarbonat de sodiu și lămâie. Detoxifică pielea în câteva minute

Totul se amestecă bine până când pasta va avea o culoare galben pal. Totul se pune pe față și pe gât și se lasă să acționeze 15 minute, iar mai apoi se șterge cu un prosop înmuiat în apă caldă.

La final, față de clătește cu apă rece pentru ca porii să poată să se închidă.

Aceeași mască poate fi folosită și cu o lingură de miere. Se amestecă mierea, sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu într-un castron de sticlă, iar mai apoi se aplică pe față. Se lasă să acționeze maxim 15 minute, iar apoi se clătește.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri