x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.2713
string(16) "instant-articles"

McDONALD’S, obligată să închidă un magazin foarte popular din București. După 20 de ani

După 20 de ani, McDonald’s a închis restaurantul din pasajul de la Unirii.

Author: Mihai Voican | Sursa: PROFIT.RO | Publicat: 21.05.2019, 8:51

McDonald’s a închis restaurantul din pasajul stației de metrou Unirii, după ce contractul cu Metrorex a încheiat, iar administratorul metroului bucureștean urmează să scoată spațiul la licitație în perioada imediat următoare. “Confirmăm închiderea restaurantului McDonald’s din incinta stației de metrou Unirea. Decizia de închidere a restaurantului Unirea 2 nu ne aparține, ne-am fi dorit foarte mult să operăm în continuare acest restaurant. În măsura în care acest lucru va fi posibil, vă asigurăm că vom intreprinde toate demersurile pentru a redeschide restaurantul în cel mai scurt timp posibil”, au declarat pentru News.ro reprezentanții companiei.

 

Aceștia spun că întreaga echipă a restaurantului Unirea 2, de 68 de angajați, vor continua să lucreze pentru alte restaurante ale companiei. Contractul a avut o durată de 20 de ani, iar Metrorex va scoate cât de curând la licitație spațiul respectiv, au declarat pentru News.ro surse din cadrul companiei de stat. “Contractul a avut o durată de 20 de ani. A expirat acum doi ani, timp în care Metrorex a făcut demersuri ca societatea privată să respecte decizia de încetare a contractului, în vederea valorificării spațiului. Metrorex va scoate spațiul la licitație în cel mai scurt timp”, au declarat pentru News.ro surse din cadrul Metrorex.

 

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 77 de restaurante. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți. Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 146 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

 

Articolul integral pe PROFIT.RO