x


  • EUR
    4.8297
    USD
    4.3637
string(13) "sportsanatate"

Medic japonez: NU mai luați tone de pastile!

Hiromi Shinya este un renumit doctor japonez, cu peste 40 de ani de experiență. Lucrările sale sunt dedicate principiilor alimentației corecte.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.02.2020, 9:55

Gastroenterologul a întocmit un întreg program de nutriție, folosit chiar și de unele celebrități. Doctorul japonez afirmă că vă puteți restabili starea de sănătate fără nici un medicament, ci doar prin simplul fapt de a revedea modul în care vă alimentați și a face schimbările necesare.

 

Primul pas spre refacerea organismului este, în opinia sa, renunțarea la obiceiurile proaste. În plus, medicul susține că întrebuințarea în alimentație a produselor animaliere influențează negativ starea de sănătate, potrivit telegraph.md.

 

În această listă neagră sunt incluse și produsele lactate. Acestea conțin grăsimi oxidate și, odată ce intră în intestine, sporesc numărul bacteriilor dăunătoare. Acest fapt duce la formarea toxinelor și a radicalilor liberi, care pot provoca boli grave, precum cancerul și diabetul.

 

Medicul nu susține că este cazul să renunțăm definitiv la carne, ci spune că este mult mai important să stabilim un raport corect al alimentelor din meniul nostru zilnic.

 

El recomandă să echilibrăm alimentația astfel încât carnea să nu constituie mai mult de 10-15%, iar produselor de origine vegetală să le revină 85-90%.