MedLife vrea să preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

0
3
MedLife vrea să preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

“Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care MedLife SA intenţionează să preia compania Pharmachem Distribuţie SRL”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie reprezintă o concentrare economică care trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

“Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează autoritatea de concurenţă.

Grupul Med Life desfăşoară activităţi pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi pe cea a comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar şi în ale domenii, precum: servicii de dezvoltare imobiliară, servicii brokeraj şi asigurări, fabricare de dispozitive şi instrumente medicale şi stomatologice.

Pharmachem Distribuţie SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.