AcasăEconomieMedLife vrea să preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie, tranzacţie analizată de...

MedLife vrea să preia distribuitorul de medicamente Pharmachem Distribuţie, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

“Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care MedLife SA intenţionează să preia compania Pharmachem Distribuţie SRL”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie reprezintă o concentrare economică care trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

“Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează autoritatea de concurenţă.

Grupul Med Life desfăşoară activităţi pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi pe cea a comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar şi în ale domenii, precum: servicii de dezvoltare imobiliară, servicii brokeraj şi asigurări, fabricare de dispozitive şi instrumente medicale şi stomatologice.

Pharmachem Distribuţie SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.

Ultimele Articole