x


  • EUR
    4.8425
    USD
    4.4163
string(7) "politic"

Melodia lui CODRIN ȘTEFĂNESCU: ”Frunză verde de bostan, eu nu-l vreau pe Timmermans”

Codrin Ștefănescu distribuie o melodie populară în care doi copii spun: Frunză verde de bostan, eu nu-l vreau pe Timmermans.

Author: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 23.05.2019, 16:43

Codrin Ștefănescu a distribuit pe contul lui de Facebook o melodie populară în care doi copii cer oamenilor să voteze cu PSD. „Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”, sunt două versuri ale acestei melodii, care au atras reacția lui Victor Ponta: „Dezgustător – doar comuniștii si naziștii foloseau copii nevinovați in campaniile electorale”.

 

„A mai apărut un cântec superb din Tara Maramureșului ! Despre PSD ! (…) Superbă melodia ! Nu noi am comandat asta ! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată țara !”, a comentat Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD.

 

„Dezgustător – doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați in campaniile electorale/ doar comuniștii și naziștii puneau poze ale DUȘMANULUI ( in cazul de fata Timmermans- pe care oricum oamenii nu il cunosc si habar nu au de ce sa îl urască)!

 

Sunt sigur că nu vă lăsați manipulați cu asemenea mizerii comunisto- naziste! Sunt sigur ca stiti ca Dragnea plateste bani grei din Bugetul de Stat pentru asemenea porcarii)”, a comentat Victor Ponta, fost lider al PSD și acum președinte la Pro România.

 

Articolul integral pe HOTNEWS