Mesaj RoAlert pentru dispariția unui copil de 13 ani din Galați! A fost găsit

UPDATE: Potrivit informațiilor transmise de poliție, copilul de 13 ani care a dispărut de la domiciliu din Galați a fost găsit în Gara de Nord, în Capitală.

Știre inițală

Poliţiştii caută un adolescent, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București.

Mesajul RoAlert a fost transmis și în Capitală.

„La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Galați, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, DRUȚU ANGELIN GEORGE, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime – 1,60 metri, greutate – aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi. La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București. A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112” se precizează în comunicatul Poliției.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri