AcasăGeneralMesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae....

Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite

Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Astăzi, 6 decembrie îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae. Sute de mii de români își serbează astăzi ziua de naștere, așa că dacă ești în lipsă de idei, în funcție de persoana căreia vrei să îi transmiți un gând bun, iată o serie de mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae.

Aproape 538.500 de bărbați poartă numele: Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara, iar aproximativ 280.000 sunt femei, care poartă numele Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola, deci cu siguranță există măcar o persoană în viața ta care poartă un asemenea nume.

Iată mai multe mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae, pe care le poți transmite celor dragi ție.

Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite

Cu ocazia Sfântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia sfantului Nicolae iți doresc multa sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viată! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

Iți doresc ca de Sfântul Nicolae sa ti se împlinească o parte din vise, celelalte sa ti le împlinească Moș Crăciun!

Abia aștept sa vina Moș Nicolae, vreau sa îmi aducă foarte multe cadouri. Sa nu ne aducă nuielușe ca am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite

Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Fie ca sfinții ce te protejează sa-ti aducă mult noroc, fericire si împliniri. Sa ai o zi minunata!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizări si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viată ta! La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multa sănătate, realizări si tot ce va doriți alături de cei dragi.

Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite

Înnoiește-ti sufletul tău bun, așa cum li știu eu si trăiește câteva momente de fericire si mulțumire, si uita-te in ghetuțe! Ai sa găsești un gând bun de la mine. Te sărut!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vieții tale, lasă-i astăzi sa se împletească intra-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti împodobească viată si sa-ti vezi împlinite toate dorințele.

Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Ultimele Articole