x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(7) "politic"

Mesajul de ADIO: DĂNCILĂ l-a numit pe cel ”vinovat” de ”acest haos”.

Viorica Dăncilă a scris pe Facebook un mesaj de adio.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 10.10.2019, 16:38

Viorica Dăncilă îl numește pe președintele Klaus Iohannis ”artizanul acestui haos” într-un mesaj pe Facebook în care le mulțumește românilor pentru susținere. Dăncilă mai spune, după ce guvernul său a picat la moțiunea de cenzură, că ”PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând”.

 

Mesajul integral al Vioricăi Dăncilă:

Mulțumim cetățenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 și mulțumim celor care ne-au susținut și ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România și pentru mai bine. Așa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară.

Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta și așa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat și nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei țări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL.

Respectăm decizia Parlamentului de astăzi și așteptăm propunerea de guvern și un program de guvernare serios și coerent. Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde.

Partidul Social Democrat își va continua lupta pentru români, își va urmări proiectul pentru țară și va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianță a nepriceperii, a austerității și a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare.

PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând. Să îi vedem la treabă! Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare!