AcasăNEWSMesajul Rusiei de 1 Decembrie. Ce le urează Moscova românilor

Mesajul Rusiei de 1 Decembrie. Ce le urează Moscova românilor

Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a României, Ambasada Rusiei la București le-a transmis un mesaj românilor, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Personalul Ambasadei Federației Ruse îi felicită pe cetățenii României de Ziua Națională! LA MULȚI ANI!”, a transmis Ambasada Rusiei pe Facebook. Alături de acest mesaj, ei au atașat o imagine cu tricolorul.

Acest mesaj vine în contextul în care, în luna martie, la începutul războiului, atunci când Occidentul a condamnat invazia, Moscova a plasat România pe lista statelor neprietenoase, alături de toate statele UE, SUA, Marea Britanie și alte câteva țări.

Mesajul SUA de Ziua Națională a României

Și Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis, cu această ocazie specială, un mesaj deosebit Românilor.

„În numele Statelor Unite ale Americii, felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri şi comemorarea unirii ţării dumneavoastră în urmă cu peste 100 de ani. (..) Le doresc românilor o zi naţională foarte fericită şi aştept cu interes să facem parteneriatul nostru şi mai puternic în anul care urmează”, a transmis secretarul de stat Anthony J. Blinken într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

„La mulți ani, România” a transmis și Ambasada Ucrainei la București.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.