AcasăActualitateMessi și Ronaldo s-au întâlnit doar în Photoshop! Secretele fotografiei cu milioane...

Messi și Ronaldo s-au întâlnit doar în Photoshop! Secretele fotografiei cu milioane de vizualizări

Fotograful Ionuț Macri a dezvăluit cum a fost făcută celebra poză cu Messi și Ronaldo de către Annie Leibovitz, fotografie care s–a viralizat instant pe rețelele de socializare. Conform acestuia, cei doi sportivi nu s-au întâlnit deloc.

”Ia să vedem cum au fost făcute celebrele poze ale lui Annie Leibovitz cu fotbaliști:

Ca să trecem direct la subiect, cei 2 nu s-au întâlnit decât in Photoshop.

Primul a fost pozat Messi si decorul, intr-un apartament parizian. Piesele de șah aud că au fost puse in poziție de cineva priceput la asta, cel mai probabil erau chiar lipite acolo.

Ronaldo e pozat ulterior, in studio, unde au încercat recreerea cât mai fidelaă a situației de la prima poza (lumina, masa, postura).

Restul e magie in post productie.”

Un videoclip din culise lansat de Louis Vuitton cu imaginea virală emblematică i-a determinat pe unii fani să speculeze că nu se aflau în aceeași cameră. Fanii cred că imaginea a fost photoshopată. Messi și Ronaldo au vorbit despre istoria lui Louis Vuitton în marile turnee din fotbal.

Videoclipul a durat un minut și douăsprezece secunde, iar după doar câteva minute de când a fost disponibil, LV l-a eliminat imediat din motive care nu fuseseră dezvăluite. Durata clipului este de un minut și douăsprezece secunde. Cu toate acestea, a fost salvat de un număr de persoane diferite și, în acest clip special, au fost ridicate o mulțime de întrebări, deoarece nu există niciun unghi care să demonstreze clar că Messi și Cr7 sunt prezenți în același timp.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.