AcasăTech&ScienceInternetMicrosoft România şi F5 au creat o ediţie specială a IE8 pentru...

Microsoft România şi F5 au creat o ediţie specială a IE8 pentru utilizatorii REALITATEA.NET (VIDEO)

În cadrul versiunii speciale IE8 REALITATEA.NET, portalul de ştiri devine pagină de start, bara de căutare REALITATEA.NET este parte din interfaţă, iar funcţiile web-slice şi RSS feed furnizează utilizatorilor exact informaţiile care îi interesează.

REALITATEA.NET este pentru Microsoft România unul dintre cei mai importanţi parteneri pe zona de online. Lansarea browser-ului Internet Explorer 8 particularizat pentru utilizatorii REALITATEA.NET este un pas important pentru creşterea securităţii utilizatorilor şi pentru simplificarea şi reducerea numărului de click-uri necesare aflării informaţiilor cheie. Internet Explorer 8 este considerat a fi cel mai sigur browser din lume conform ultimului studiu NSS Labs, şi a obţinut de curând certificarea TUV (Institutul German pentru inspecţii tehnice) pentru standarde înalte de securitate.”, a spus Tudor Galoş, Windows Business Group Lead, Microsoft România.

IE8 REALITATEA.NET
combină caracteristicile browser-ului Internet Explorer 8 cu ştirile şi serviciile portalului.

Ediţia specială lansează drept pagină de start chiar homepage-ul portalului, bara de instrumente având incorporat, de asemenea, câmpul de căutare REALITATEA.NET,  astfel încât utilizatorii să poată ajunge rapid şi fără efort la ştirile şi informaţiile de ultimă oră.

Fiecare seciune din REALITATEA.NET poate fi accesată direct din RSS feed sau prin intermediul butonului web-slice aferent, care livrează instant ultimele titluri ale rubricii dorite.

La acestea se adaugă avantajele de navigare puse la dispoziţie de Internet Explorer 8,  de la corectarea problemelor de afişare a paginilor de Internet cu ajutorul functiei Compatibility View şi lipsa restricţiilor de viteză, până la securizarea conţinutului vizualizat cu InPrivate Browsing din meniul Safety şi posibilitatea de a seta căutari în mai multe motoare prin opţiunea Find more providers.

Utilizatorii pot descărca versiunea specială IE8 REALITATEA.NET de pe www.realitatea.net/ie8.

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii și companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

REALITATEA.NET este liderul website-urilor de ştiri din România şi cel mai important produs de pubishing din portofoliul F5, spaţiile publicitare fiind administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconventionale F5 X-Media.

Ultimele Articole