Mihaela Lupu este noul CFO al UniCredit Ţiriac Bank, în locul lui Stanislav Georgiev

Totodată, Mihaela Lupu a fost validată de către Consiliul de Supraveghere al băncii pentru funcţia de membru al Directoratului.

 

 

Poziţia de CFO a fost ocupată, în ultimii 5 ani, de către Stanislav Georgiev, care va aborda noi provocări în plan profesional odată cu încheierea mandatului în cadrul UniCredit Ţiriac Bank.

 

 

Cariera luiStanislav Georgiev (48 de ani) a inclus responsabilităţi diverse în cadrul grupului UniCredit. În anul 2000 a devenit Chief Financial Officer al UniCredit Bulbank Bulgaria.

 

 

Este absolvent al Universităţii Chicago – Graduate School of Business (Executive MBA), al UMIST (Universitatea Manchester – Institutul de ştiinţă şi tehnologie – BS în Servicii financiare) şi al Universităţii de Economie Naţională şi Mondială (MS în Relaţii economice internaţionale, cu specializare în Sisteme financiare internaţionale) din Sofia.

 

 

S-a alăturat UniCredit Ţiriac Bank în anul 2007, în calitate de CFO/Vicepreşedinte Executiv.

 

 

Mihaela Lupu (38 de ani) are o carieră impresionantă, de 15 ani în cadrul băncii, în diverse arii ale acesteia.

 

 

Şi-a început parcursul profesional în Bank Austria Creditanstalt România ca analist financiar. Din 2007 până în 2010 a coordonat departamentul Control Financiar şi Sisteme Informatice de Management al UniCredit Ţiriac Bank. În ultimii 3 ani a fost director al Direcţiei de Planificare şi Control, coordonând planificarea strategică, bugetară, administrare a capitalurilor, monitorizarea performanţei financiare şi de business, activităţile de poziţionare de piaţă, analiză financiară, contabilitate de gestiune a costurilor, pregătire a rapoartelor de analiză financiară şi performanţă ale băncii.

 

 

Mihaela Lupu este, din martie 2013, membru în Consiliul de Administraţie al UniCredit Leasing Corporation. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

 

 

Îndeplinirea responsabilităţilor specifice poziţiei de membru al Directoratului va începe după parcurgerea procesului necesar pentru obţinerea aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed