AcasăMoney&PeopleMihaela Radulescu s-a ”încins” rău de tot! La 51 de ani ”rupe”...

Mihaela Radulescu s-a ”încins” rău de tot! La 51 de ani ”rupe” plaja din Monaco în costum de baie

Mihaela Rădulescu își pune pe jar iar admiratorii cu o nouă fotografie în costum de baie, de la propria-i piscină în care arată că timpul parcă a rămas în loc pentru ea. La 51 de ani, diva de la Monaco pare că se simte mai bine goală decât îmbrăcată, dovadă instantaneele pe care le-a postat în ultimele luni.

Fiind mândră de gena și ”anatomia” sa, prezentatoarea de televiziune nu și-a ascuns niciodată vârsta, ba chiar le-a motivat prin sfaturi pe reprezentantele Evelor să fenteze trecerea timpului, și să facă mult sport. La ”etatea” sa e numai fibră musculară, dovadă chiar formele sale- coapse tonifiate, nici urmă de celulită, brațe de profă de fitness și talie de viespe.  Mihaela Rădulescu i-a entuziasmat pe admiratori cu acestă poza de la ”aniversare”, din piscine vilei sale și a sportivul austriac Felix Baumgartner (51 de ani), evaluată la circa 40 milioane euro. Noua lor proprietate este situată pe cea mai înaltă și scumpă zonă din orașul bogaților de pe coasta mediteraneană.

Pe 3 august, aspectuoasa româncă a împlinit 51 de ani, iar, cu câteva zile în urmă, pe 1 august, Ayan, fiul său, a împlinit16 ani.

Adolescentul, ce învață în  Monaco (acolo unde Mihaela s-a stabilit după divorțul de Elan, din 2008), s-a molipsit de la mama și face sport profesionist, în special arte marțiale. Cel mai probabil, Mihaela a fost fotografiată de iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner, și el în vârstă de 51 de ani. Fanii virtuali s-au grăbit să-i zică “la mulți ani” și să o complimenteze pentru cum arată.

În postările anterioare, prezentatoarea emisiunii ”Ferma” ne-a arătat cum îi face iubitului omletă în sânii goi, purtând doar o pereche de chiloţi minusculi, dar şi că acum este la modă să faci baie în piscină, fără costum de baie. Chiar și  PRO TV a ”dezbrăcat-o” pe Mihaela pentru clipurile promoţionale ale postului, goală, într-o cadă cu spumă.

Ultimele Articole