AcasăMoney&PeopleMihai Bendeac, în scandal cu Antena 1. Vedeta a hotărât să se...

Mihai Bendeac, în scandal cu Antena 1. Vedeta a hotărât să se despartă de postul de televiziune căruia i-a adus audiențe record

Mihai Bendeac a luat hotărârea să plece de la Antena 1. Actorul, una din puținele vedete ale postului în cauză care are mare priză la public și căruia i-a adus audiențe mari în ultimii 10 ani (amintim miniseriile ”Băieți de oraș” ori ”În puii mei”) ar fi refuzat să mai participle la un nou sezon iUmor.

 Artistul a trecut prin momente scandaloase în timpul filmărilor cu producătorii emisiunii  al cărei jurat este de la începuturile sale (a fost în banca juraților 13 sezoane). Zilele trecute Bendeac a răbufnit, a lăsat umorul la o parte și a părăsit platoul producției de televiziune după ce ar fi fost filmat fără acordul său. „Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, sunt cuvintele pe care le-ar fi spus Mihai Bendeac, potrivit cancan.ro.

Mihai Bendeac, în scandal cu Antena 1

Mihai Bendeac, care a mai amenințat și în trecut că va pleca de la masa juraților, a luat decizia să nu mai comunice cu producătorii iUmor. În 2015, în urma unui alt scandal, Mihai Beandeac a luat hotărârea să părăsească trustul media Intact, care a luat decizia să-l acționeze în instanță cerând daune de 1.300.000 de euro. În cele din urmă Bendeac a căzut la pace cu Antena 1.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.