x


  • EUR
    4.8026
    USD
    4.4462
string(16) "instant-articles"

MIHAI GÂDEA, luat la mișto de avocatul lui DINCĂ de la CARACAL

Unul dintre avocații lui Gheorghe Dincă l-a luat peste picior pe Mihai Gâdea.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 13.08.2019, 8:18

Mihai Gândea este probabil cel mai influent jurnalist din România la ora actuală și unul dintre cei care s-a implicat foarte mult în cazul Caracal. Acesta are o experiență vastă în televiziune și foarte multe surse și relații la toate nivelurile. În acest context, unul dintre cei trei avocați ai lui Gheorghe Dincă, mai exact Claudiu Lascoschi l-a umilit pe moderator în direct la Antena 3. Nici acesta nu i-a rămas dator.

 

Claudiu Lascoschi a fost invitat luni seară la emisiunea Sinteza Zilei și a avut o prestație care a enervat pe toată lumea. Când Mihai Gâdea i-a indicat că Gheorghe Dincă ar fi fost implicat într-o rețea de trafic de persoane în Bari, Italia, acesta i-a replicat că nu este adevărat pentru că el știe sigur de la clientul său că nu a fost așa.

 

Avocatul i-a spui lui Mihai Gândea că acesta nu poate înțelege exact cum stau lucrurile din punct de vedere judiciar, dar el ca profesionist își dă seama imediat dacă un client al său minte sau spune adevărul, ceea ce jurnalistul n-ar fi capabil, în concepția reprezentantului lui Dincă. Așa că el într-un minut a înțeles că monstrul din Caracal i-a spus adevărul atunci când a susțiunut că nu a făcut nimic ilegal Italia, ba chiar este convins că cel pe care-l apăra a lucrat pe șantier în Bari. Replica halucinantă cu minutul îi aparține.

 

Mihai Gâdea, de-a dreptul uluit de afirmațiile incredibile ale lui Lascoschi, care au continuat pe parcursul întregii emisiuni, a ridicat tonul la acesta de mai multe ori, nevenindu-i să creadă parcă ce aude.

 

Articolul integral pe CAPITAL