AcasăActualitateSocialMii de oameni, surprinși de furtună Mănăstirea Nicula

Mii de oameni, surprinși de furtună Mănăstirea Nicula

Ploaie torențială și vijelie la Mănăstirea Nicula, acolo unde are loc cel mai mare de pelerinaj de Sfânta Maria din regiunea Ardealului. Peste 15 mii de credincioși au sosit deja la mănăstire, iar mulți dintre ei dorm sub cerul liber sau în cort.

Mii de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Nicula pentru a participa la pelerinajul de Adormirea Maicii Domnului. După o noapte petrecută sub cerul liber, în corturi sau pe pături, credincioșii au luat parte la procesiunea de Sfânta Maria.

Aproximativ 15.000 de pelerini se află duminică la Mănăstirea Nicula, pentru a sărbători Adormirea Maicii Domnului, a informat Gruparea de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca. Potrivit sursei citate, 130 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca alături de poliţişti şi pompieri au acţionat pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul deplasării celor aproximativ 15.000 de pelerini dinspre Biserica “Sfântul Nicolae” din municipiul Gherla înspre Mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Nicula, pentru desfăşurarea slujbelor religioase.


Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.