AcasăExterneMilionari în dolari înainte de 20 de ani

Milionari în dolari înainte de 20 de ani

Jon Koon
 
 
Koon avea doar 16 ani când a început afacerea cu piese auto Extreme Performance Motorsports. A încheiat apoi o afacere cu MTV, devenind furnizorul de produse auto pentru reality show-urile lor, apoi şi-a folosit legăturile ca să colaboreze cu rapperul Young Jeezy pentru o colecţie de modă. Are o avere de 40 de milioane de dolari, potrivit Business Insider.
 
 
Tyler Dikman
 
 
Până să ajungă în clasa a noua, Dikman cerea 15 dolari pe oră ca să repare calculatoare. Abilităţile sale au atras atenţia directorilor companiei de management financiar Merrill Lynch. La 15 ani a început propria afacere de reparat calculatoare, Cooltronics, care i-a adus amilioane de dolari şi un loc în Topul Businessweek al celor 25 de antreprenori sub 25 de ani.
 
 
Mark Zuckerberg
 
 
Mulţi oameni uită că fondatorul Facebook era un tânăr student când a început să facă o avere, Acum este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, având aproximativ 20 de miliarde de dolari.
 
 
Kiowa Kavovit
 
 
Kiowa avea doar şase ani când a propus Goo Goo Boo, ideea de bandaje care se pictează pe piele, în competiţia de tip reality-show “Shark Tank”. Tânăra a primit 100.000 de dolari pentru afacere.
 
 
Madison Robinson
 
 
La 15 ani, Robinson a creat Fish Flops, un brand care iniţial vindea şlapi (“flip flops”) cu design destinat tinerilor. S-a extins curând spre alte obiecte vestimentare şi chiar spre o aplicaţie. Tânăra a câştigat 1 milion de dolari înainte să împlinească 16 ani.
 
 
Justin Bieber
 
 
Singura celebritate din entertainment din această listă, Bieber se bucură de un succes notabil printr-un început anonim pe YouTube. Deşi mediatizarea sugerează contrariul, Bieber s-a dovedit a fi un bun antreprenor, implicându-se în afaceri de îmbrăcăminte, parfumuri şi altele.
 
 
Athina Onassis Roussel
 
 
Deşi există mulţi moştenitori şi moştenitoare milinari în lume, Roussel este de ţinut minte pentru că e una dintre cei mai bogaţi şi are o origine bine cunoscută. Este singurul supravieţuitor al lui Aristotel Onassis, celebru într-un timp pentru că a fost căsătorit cu Jacqueline Kennedy Onassis.
 
 
Carl Churchill
 
 
Antreprenorul britanic şi-a început prima afacere de web design când avea 12 ani. Astăzi valorează aproximativ 10 milioane de dolari, iar primul milion l-a făcut la vârsta de 19 ani. Considerat Bill Gates al Marii Britanii, are şi activităţi filantropice.
 
 
Andrew Gower
 
 
Un alt adolescent milionar, Gower este un dezvoltator de jocuri şi fondator al Jagex Game Studio. şi-a început activitatea la vârsta de opt ani, iar acum este al 46-lea cel mai bogat antreprenor din Marea Britanie şi valorează aproape 200 de milioane de dolari.
 
 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.