x


 • EUR
  4.7619
  USD
  4.1988
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(16) "instant-articles"

Milionarul care le oferă românilor servicii medicale gratuite

Este cel mai discret, dar şi generos milionar român, iar afacerea lui a dus România pe primele locuri în lume.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 06.08.2018, 8:05

Este considerat de mulţi cel mai bogat român, iar timp de aproape 25 de ani a investit peste 2 miliarde de dolari în compania RCS&RDS. Zoltan Teszari, supranumit milionarul “fără chip”, oferă prin RCS&RDS cele mai mari viteze la internet din lume, la cele mai mici preţuri şi telefonie mobilă la 2 euro. Toţi oamenii de afaceri străini care ajung în ţara noatră se miră de ofertele RCS&RDS şi nu îşi explică cum este posibil aşa ceva. Românii care vin în ţară ştiu cel mai bine că internetul de aici nu se poate compară cu cel din Spania, Italia sau Marea Britanie, nici la viteză şi nici la preţ. România se află pe primele locuri în lume la viteza la internet în majoritatea clasamentelor de specialitate.

 

Teszari este un milionar generos, iar dovadă stă Centrul de Sănătate şi Imagistică Medicală “Maria”, unde serviciile sunt gratuite pentru toţi românii. Milionarul a oferit în 2007 fundaţiei MAN aparatură medicală în valoare de milioane de euro, singura dorinţă fiind ca acest lucru să nu se afle.

 

Discreția este cuvântul care a pus stăpânire peste viața lui Teszari, imaginile publice în care în care apare fiind extrem de rare. Teszari locuiește în Oradea, modest, în anexa unui hotel de două stele – Padiș. Hotelul este, potrivit surselor cancan.ro, închis momentan, urmând să fie redeschis în luna aprilie a anului viitor. Spre deosebire de alte persoane, chiar mai puțin potente financiar, Teszari nu conduce o mașină de lux, ci un Porsche Macan Diesel S, pe care apropiații spun că și l-ar fi ales pentru consumul redus.

 

Articolul integral pe CAPITAL.