x


 • EUR
  4.6662
  USD
  4.0794
 • 2° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  37 km/h
  Umiditate

  100%
  Presiune

  34236 hPa
string(8) "companii"

Milionarul român care stă la bloc şi merge cu metroul la birou

Florin Talpeş conduce grupul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România. Soluţiile de securitate informatică produse de compania românească se clasează pe primele locuri în topuri la nivelul mondial în testele de specialitate.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.12.2017, 14:45 | Actualizat: 01.12.2017, 14:45

O pereche aflată la a doua tinereţe se antrenează în ring pentru o nouă competiţie. Mişcările lor trădează bucurie, încredere, succes şi multă, foarte multă muncă. Soţii Talpeş sunt campioni naţionali la dans standard, la categoria seniori 2 şi 3. Participă şi la concursuri internaţionale unde reprezintă cu mândrie România, scrie stirileprotv.ro.

 

Dar ei sunt cunoscuţi pentru mai mult decât dânsul sportive: Florin Talpeş conduce grupul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România. Astăzi, jumătate de miliard de utilizatori, de la familii la cele mai mari companii din lume, se bazează pe tehnologiile Bitdefender pentru a fi în siguranţă.

 

În primul rând succesul meu este succesul echipei. Un lider trebuie să-şi asume greşelile, iar succesul este obligatoriu al echipei.

 

Experienţa lui Florin Talpeş se reflectă şi în filosofia pe care o aplica în fiecare zi. “Viaţa îţi oferă suficiente ocazii încât să greşeşti mult. Succesul nu se obţine din succese, succesul se obţine din eşecuri. Deci până la urmă când străbaţi un drum de acolo până aicea sunt multe lucruri care nu ies.Dar dacă înveţi sufficient de repede şi de bine din ce se întâmplă, atunci ai şanse mari să-ţi corectezi mereu drumul şi să ajungi la ţinta pe care ţi-ai propus-o tu cu echipa.”