Minerii de BITCOIN au dat lovitura în luna martie! S-a înregistrat un RECORD

0
90

Minerii de bitcoin au adunat venituri de 1,5 miliarde de dolari în luna martie, un record lunar pentru rețeaua blockchain de 12 ani, deoarece prețul bitcoin ( BTC ) a depășit 50.000 de dolari, conform Coindesk.

 

 

Se adaugă RESTRICȚII SUPLIMENTARE. Localitățile în care se vor aplica de vineri

 

 

  • „Puțini anticipaseră amploarea acestei ”bull run” (creșterea masivă a valorii unei crypto-monede, în general Bitcoin, într-un timp foarte scurt, n.r.) în septembrie 2020. Pe atunci, veniturile lunare ale minerilor se ridicau la 329 milioane dolari. De atunci, veniturile au crescut cu 373% ”, potrivit unui nou raport al Arcane Research , o firmă norvegiană de consultanță.
  • Minerii primesc bitcoin ori de câte ori adaugă un nou bloc de tranzacții la blockchain, pe care îl pot vinde ulterior pe piață pentru a finanța costurile de operare sau pur și simplu în interes personaal. Taxele de tranzacție sunt o altă sursă de venit.
  • „Recenta creștere a veniturilor răsplătește minerii care aveau deja o configurație bine stabilită înainte de cursa bitcoin bull”
  • Se estimează că noile echipamente miniere vor fi livrate în jurul lunii noiembrie 2021 și ianuarie 2022, ceea ce ar putea contribui la o putere de calcul mai mare ( hashrate ) utilizată pentru exploatarea și procesarea tranzacțiilor, potrivit Arcane.
  • Stocurile miniere cotate public au urmărit în mare măsură prețul bitcoin în martie. RIOT Blockchain, o companie minieră bitcoin (NASDAQ: RIOT), este în creștere cu aproximativ 23% față de saltul BTC cu 26% pentru luna martie.

Reacția lui Raed Arafat după valul de proteste. Va renunța sau NU la restricții?