AcasăEconomieminiMAX DISCOUNT: 1.000.000 de euro pentru patru magazine

miniMAX DISCOUNT: 1.000.000 de euro pentru patru magazine

Cele patru unitati vor avea o suprafata de 840 mp la Vaslui, 1.000 mp la Buzau, 900 mp la Braila si 740 mp la Tulcea.

„Avem garantate 4 din cele 15 noi unitati planificate pentru cel de-al doilea semestru al anului”, a declarat Rainer Exel, director general si actionar in cadrul miniMAX DISCOUNT.

Oficialul a declarat ca pentru fiecare dintre cele 15 unitati va fi nevoie de o investitie de 250.000 de euro.

Winmarkt, reteaua de 15 centre comerciale situate in centrul a 13 orase din Romania, este detinuta de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,4 miliarde Euro.

miniMAX DISCOUNT este o companie romaneasca de retail, ce opereaza magazine de tip discounter si a carei administratie centrala se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp. Reteua este prezenta la nivel national cu 22 de filiale in: Arad, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Rasnov, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni si Victoria. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

Ultimele Articole