AcasăEconomieMinisterul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă cea de-a doua întâlnire a Comitetului...

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă cea de-a doua întâlnire a Comitetului de Monitorizare a PNRR – Rolul organismului este de a se asigura că nu există întârzieri în derularea obiectivelor pentru a primi la timp toate tranşele de bani

”În cursul zilei de astăzi, la sediul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a avut loc a doua întâlnire a Comitetului de Monitorizare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (CM PNRR). În cadrul ei, s-a dezbătut şi aprobat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare (ROF), document esenţial pentru îndeplinirea adecvată a atribuţiilor exercitate de Comitet”, a transmis, marţi seară, MIPE, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a reamintit că rolul CM PNRR este de a se asigura că nu există întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru a primi la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, în sumă totală de 29,2 miliarde de euro. 

” strânge laolaltă reprezentanţi ai ONG-urilor, sindicatelor, patronatelor şi structurilor asociative ale administraţiei publice locale. MIPE mulţumeşte tuturor partenerilor implicaţi pentru participare. În spiritul transparenţei şi informării corecte cu privire la situaţia Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, concluziile tuturor acestor întrevederi vor fi prezentate public”, a mai transmis ministerul.  

 

 

Ultimele Articole