AcasăEconomieMinisterul Mediului: Amenzi în valoare de 75.000 lei, 2 suspendări de activitate...

Ministerul Mediului: Amenzi în valoare de 75.000 lei, 2 suspendări de activitate şi 30 de tone de deşeuri confiscate în localitatea Săruleşti-Gară – FOTO

”35 comisari din cadrul Comisariatului General şi din comisariatele Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Bucureşti de la Garda de Mediu, 54 de jandarmi de la IJJ Călăraşi, 60 de poliţişti de la IPJ Călăraşi, 113 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile Constanţa şi 10 lucrători Enel au desfăşurat un control de amploare pe raza localităţii Săruleşti-Gară, unde a fost identificat un teren de aproximativ 5000 mp, aparţinând Primăriei, pe care erau abandonate deşeuri provenite în special din activitatea de dezmembrări auto”, a transmis, joi, Ministerul Mediului.  

Sursa citată a precizat că au fost aplicate amenzi în valoare de 75.000 lei. De asemenea, s-au dispus 2 suspendări de activitate şi s-au confiscat 30 de tone de deşeuri.  

Garda Naţională de Mediu împreună cu reprezentanţii Poliţiei Române şi ai Jandarmeriei au efectuat controale şi în localităţile Sinteşti (Ilfov), Bălteni (Dâmboviţa), Bolintin (Giurgiu) pentru identificarea persoanelor care nu respectă cadrul legal pe linie de deşeuri. 

 

 

Ultimele Articole