Ministrul Digitalizării a ațipit de mai multe ori în timpul unei conferințe la Sibiu VIDEO

Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian-Sergiu TELEMAN, USR-PLUS a ațipit de mai multe ori în timpul unei conferințe de presă, organizată la Sibiu, joi, 19 august 2021.

Ministrul a fost surprins cu ochii închiși și ținundu-și capul drept cu greutate, în timpul conferinței de presă susținută de Dacian Cioloș la Sibiu. La un momen dat, Ciprian Sergiu Teleman a scos telefonul din buzunar,  butonându-l preț de câteva minute (probabil de plictiseală sau să nu mai ațipească) în timp ce co-președintele alianței  USR-PLUS răspundea întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință

La sfârșitul conferinței jurnalistul nostru l-a întrebat pe Ciprian-Sergiu TELEMAN, dacă se simte bine și care este motivul de a ațipit, iar răspunsul ministrului a fost „Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”.

Ciprian-Sergiu Teleman, este antreprenor, cofondator al aplicației de contabilitate-finanțe Max Business and Accounting, dedicată intreprinderilor mici si mijlocii și consultant (din 2006) la Time Manager International (TMI), una dintre cele mai mari firme de training si consultanta din lume, potrivit www.qualians.com.

Și-a inceput cariera ca cercetator științific, fiind atras de partea fundamentală a cercetării, mai ales cea conexă utilizarii tehnologiei informației. Timp de aproape opt ani a avansat de la asistent de cercetare la cercetator științific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice, a participat la proiecte europene de cercetare, fiind parte a unor echipe internaționale.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri