AcasăEconomieMinistrul Economiei a discutat cu reprezentanţii Camerei Franceze de Comerţ, Industrie şi...

Ministrul Economiei a discutat cu reprezentanţii Camerei Franceze de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România despre platforma digitală Atlasul Economic

„Atlasul Economic, un proiect de succes al Ministerului Economiei, confirmat de Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România. Am participat la o dezbatere online organizată de CCIFER, la care am avut prilejul să vorbesc despre un proiect important lansat recent de Ministerul Economiei, un produs foarte apreciat de cei care activează în domeniul Public Affairs. Atlasul Economic este o platformă digitală care va genera rapoarte cu date actualizate utile pentru cei care vor să investească în România, dar şi pentru elaborarea de politici publice la nivelul ministerului”, a scris Florin Spătaru, vineri pe Facebook.

 

Ministrul Economiei a mai spus că „dialogul dintre părţile implicate, dar şi transparenţa autorităţilor reprezintă cheia succesului în atragerea de investitori şi dezvoltarea economică”.

 

„Felicitări CCIFER pentru iniţiativa de a-i pune faţă în faţă pe toţi actorii implicaţi în viaţa economică din România, fie autorităţi centrale, europarlamentari, mediu de afaceri sau reprezentanţi ai societăţii civile”, a completat Spătaru. 

Ultimele Articole