Ministrul Eduard Novak: I-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului „Lia Manoliu”

Ministrul Sportului, Eduard Novak, anunță, vineri, într-o postare pe Facebook, că David Popovici, dublu campion european la natație, a revenit în țară și precizează că i-a promis sportivului că se va ocupa personal de reabilitarea bazinului „Lia Manoliu”.

„A revenit în țară dublul nostru campion european și recordmen mondial, desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine în urma evoluțiilor de excepție de la Europenele de la Roma.

L-am așteptat într-un cadru restrâns, cu doamna președinte a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec. Dincolo de felicitări, am folosit acest prilej pentru a discuta despre dezvoltarea înotului și i-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului „Lia Manoliu”.

Este bazinul lui preferat și cred că atât el, cât și cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condițiile de antrenament și pregătire”, a scris Novak pe Facebook.

Federația Română de Natație a anunțat în urmă cu două zile că nu va organiza o conferință de presă la sosirea lui David Popovici în țară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri