AcasăEconomieMinistrul Energiei i-a transmis omologului din Emiratele Arabe Unite că încurajează companiile...

Ministrul Energiei i-a transmis omologului din Emiratele Arabe Unite că încurajează companiile emirateze să vină să facă investiţii în România, în domeniul energiei regenerabile

„În cadrul vizitei de lucru în Emiratele Arabe Unite, unde se desfăşoară cea de-a doua sesiune a Comisiei de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite, am avut o întâlnire bilaterală cu ministrul Energiei şi Infrastructurii E.S. Suhail Mohamed Al Mazrouei. Am discutat despre acţiunile comune pentru facilitarea operaţionalizării unor noi rute de transport gaze naturale din zona Golfului, inclusiv GNL. România este interesată şi de achiziţia de petrol şi produse petroliere”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că „un punct de interes comun îl reprezintă producţia de energie regenerabilă, de aceea i-am transmis omologului că încurajez companiile emirateze să vină să facă investiţii în ţara noastră”.

„Întărirea relaţiilor bilaterale din cele două state, în mod special în domeniul energiei, este o prioritate pentru ambele ministere”, a conchis ministrul Energiei.

Ultimele Articole