x


 • EUR
  4.5988
  USD
  3.9154
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  35 km/h
  Umiditate

  97%
  Presiune

  33695 hPa
string(11) "fiscalitate"

Ministrul Mediului anunță în premieră restituirea timbrului de mediu pentru proprietarii de mașini: Toate sumele care au fost plătite vor fi înapoiate! Care va fi procedura

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a anunțat astăzi că timbrul de mediu va fi restituit proprietarilor de mașini care l-au plătit. Guvernul va elabora un memorandum în acest sens.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.03.2017, 15:42 | Actualizat: 16.03.2017, 15:42

Anterior, ministerul preciza taxa auto deja plătită de șoferi și care trebuia restituită acestora într-un interval de 5 ani nu va mai fi dată înapoi, deoarece ordonanța care permitea rambursarea a fost anulată de la 1 februarie, scrie profit.ro.

 

Astăzi, însă, într-o conferință de presă la Sibiu, Constantin a anunțat că a discutat cu ministrul de Finanțe și că va fi adoptată o decizie privind restituirea timbrului de mediu încasat deja.

 

Întrebat dacă taxa care a fost abrogată la 1 februarie 2017 va fi restituită proprietarilor de mașini, Daniel Constantin a fost foarte ferm. “Cu ministrul de Finanțe chiar și ieri am discutat despre sumele pe care le datorăm cetățenilor. Ce pot să vă asigur este că toate sumele care au fost plătite vor fi înapoiate. E o decizie a instanței și aici nu este loc de interpretări”.