Ministrul Pacuraru, in vizorul DNA

0
Ministrul Pacuraru, in vizorul DNA

Dupa anuntul DNA, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, s-a aratat surprins, declarand ca nu stia nimic despre existenta vreunui dosar instrumentat de DNA pe numele lui. Ministrul a respins acuzatiile de luare de mita ale procurorilor anticoruptie, pe care le-a calificat drept “inventii nerusinate”. “Eu acum aflu despre existenta acestui dosar. Daca sunt acuzat de luare de mita, pot sa spun ca in viata mea nu am luat si nu voi lua nici 50 de bani mita, pentru ca nu ma intereseaza subiectul.

Este o inventie pe care o calific nerusinata”, a raspuns Paul Pacuraru, potrivit NewsIn, referindu-se la acuzatiile aduse de procurorii anticoruptie. Sesizarea referitoare la Pacuraru a venit in aceeasi zi in care Comisia speciala de la Cotroceni s-a reunit sa discute alte trei cazuri de ministri, tot la cererea DNA.

Cei vizati au fost ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al Comunicatiilor, Szolt Nagy, in acelasi dosar ca si Chiuariu, privind o ordonanta avand ca obiect un teren pentru Posta Romana, precum si fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, privind schimbul de terenuri facut de MApN cu Gigi Becali la sfarsitul anilor ‘90. Pe lista neagra a DNA se mai afla si pesedistii Adrian Nastase si Miron Mitrea. Pe de alta parte, Parchetul General a cerut, tot ieri, urmarirea penala a lui Codrut Seres, fostul ministrul al Economiei, in dosarul privatizarilor si Hidroelectrica.