Mircea Badea a intrat în gura colegilor de trust! Reacția sa total neașteptată după ce Teo, Vio și Costel l-au luat la mișto /VIDEO!

Din ”Gura Presei”, Mircea Badea a ajuns în gura noilor săi colegi de trust, jurații emisiunii Stand Up Revolution Teo, Vio și Costel. Care l-au luat în balon, ba chiar l-au jignit pe veteranul realizator de emisiuni de la Antena 3 într-un podcast.

 Surprinzător e că, în momentul în care a aflat, efervescetul Badea a avut o reacție total neașteptată. Când mulți se așteptau ca acesta să răspundă cu aceeași monedă, Badea (48 ani) a spus că nu îl deranjează câtuși de puțin, deși, după ce l-au înjurat colegii săi, telefonul i-a sunat în permanență.

Mircea Badea, a intrat în gura colegilor de trust! Reacția sa total neașteptată

”Mi-a bâzâit telefonul încontinuu azi, de la colegii din trust. Toți mi-au zis că dacă am văzut cum unii de la Antena 1 mă înjură, că nu e posibil așa ceva, că să mă uit. Eu habar n-aveam. Mi-au trimis linkul, m-am uitat și eu. Am văzut că mă înjură în toată regula (…). Acum vreau să fac public un anunț. Nu mă interesează. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, așa că nu mă interesează cine mă înjură. Dacă e de la Antena 1, de la Antena 3 sau de la mine din casă… să fie sănătos. Atât am avut de spus pe acest subiect’, a uimit Mircea Badea, recunoscut pentru ieșirile sale colerice din trecut.

 ”Mi se pare un om trist! Nu am ce să comunic cu el”, a  spus Costel Bojoc în podcastul la care au participat și colegii spăi de scenă dar și din banca juraților IUmor, Viorel Dragu și Claudiu Teohari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri