x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Mircea Badea, DAT ÎN JUDECATĂ: „M-am săturat să fiu făcută în fel şi chip“

Decizia prezentatoarei Denise Rifai vine după ce Mircea Badea i-a adus o serie de jigniri în emisiunea „În gura presei“, de marţi seară, 6 august. Realizatorul Antenei 3 a numit-o pe Rifai „jihadistă“ şi a comparat-o cu personajul „Miss Piggy“ din serialul animat „Muppets“.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.08.2019, 6:29

„Eram în maşină şi am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Şi jihadista, e una săraca… ştiţi cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Aşa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran.

 

Zicea Guran «cutremurătorul» că la Timişoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace“, a spus Mircea Badea în timpul emisiunii de la Antena 3.

 

În replică, într-un mesaj pe Facebook, Denise Rifai îl numeşte pe Mircea Badea, cu care a avut de-a lungul timpului mai multe schimburi acide de replici, „Mirciulică faptă mică“ şi mărturiseşte că l-a invitat în repetate rânduri pe realizatorul Antenei 3 în studioul emisiunii de la Realitatea TV, fără a primi însă un răspuns pozitiv.

 

„Mirciulică faptă mică loveşte din nou. Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează şi el cu ce apucă… Aşa că, în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele aşa zisei lui gândiri. Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă… fapta mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată“, a scris Rifai.