x


  • EUR
    4.7788
    USD
    4.3105
string(16) "instant-articles"

MIRCEA BADEA vrea scandal de la VIORICA DĂNCILĂ: ”Sunt Vasilica, ieșiți afară din sufragerie”

Mircea Badea o ațâță pe Viorica Dăncilă să-l ia cu asalt dezbaterea lui Klaus Iohannis.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.11.2019, 10:12

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie să facă Viorica Dăncilă la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

 

„Eu nu cred că doamna Dăncilă nu are nicio șansă să câștige alegerile. Cred că singura șansă este să facă ceva cu adevărat spectaculos. Dacă nu face ceva cu adevărat spectaculos, lucrurile merg pe aceeași linie, domnul Iohannis își organizează mâine (c.n. marți) o sufragerie și va câștiga fără niciun fel de problemă.

 

Ca doamna Dăncilă să aibă o șansă în această înfruntare electorală trebuie să se ducă mâine peste domnul Iohannis. Dar nu să se ducă în sensul în care ‘bună ziua, am venit și eu’. În niciun caz așa.

 

Sigur, dacă o îmbrâncesc bodyguarzii lui Iohannis, a câștigat Dăncilă alegerile. Punct! Doamna Dăncilă trebuie să se ducă într-un mod flamboiant, de megastar. Să vă spun cum mi-aș imagina eu”, a spus Mircea Badea.

 

„Mi-aș lua un camion cu boxe, m-aș duce în față la biblioteca vieții și încep în boxe: Sunt Vasilica, mă auzi? Domnule Iohannis, ieșiți afară din sufragerie, nu vă mai ascundeți! Veniți aici să vadă toată lumea! Crede-mă, s-a terminat cu sufrageria, cu Pîrvulescu, cu mumulescu, cu orice s-a terminat”, a mai spus Mircea Badea.