MIRCEA DINESCU, schimbare majoră în viață după ce a dat FALIMENT!

0
19
MIRCEA DINESCU, schimbare majoră în viață după ce a dat FALIMENT!

Mircea Dinescu, celebrul poet, dar și prezentator tv, este, de câteva săptămâni, pensionar cu acte în regulă. El susţine că a trebuit să facă acest pas pentru a-și asigura existenţa, după ce a dat faliment cu restaurantele lui din București.

 

Primul om din România care a MURIT după ce s-a vaccinat anticovid. A făcut infarct imediat

 

 

Mircea Dinescu s-a pensionat ca să poată supraviețui

Declarațiile acestuia, pentru impact.ro, sunt emoționante: ”Am devenit pensionar la 70 de ani. Nu mă simt deloc pensionar, dar viaţa mi-a jucat festa asta cu pandemia şi am pierdut aproape tot ce câştigasem în ultimii ani, din afacerile mele”. El ne-a dezvăluit, cu acest prilej, și suma pe care o primește de la TVR, unde realizează trei emisiuni, după ce s-a zvonit că ar primi în jur de 15.000 de euro lunar.

 

Sorin Cîmpeanu are soluția pentru diplomele false. Ce vrea să facă ministrul

 

 

Mircea Dinescu a renunţat la cele două restaurante deschise în Capitală, ”Lacrimi şi Sfinţi”, inaugurat în 2012 în Centrul Vechi, şi ”Politică şi Delicateţuri”, inaugurat în toamna lui 2019, lângă Hala Traian. Conform propriilor aprecieri „faliment scrie pe afacerile mele”. El a precizat că pagubele se ridică la cel puţin un milion de euro. ”Cifra anuală de afaceri pentru cel dintâi restaurant, era de circa un milion de euro. Pe asta am avut-o în 2019. Anul trecut am renunţat la cei 40 de angajaţi ai acestui restaurant, dar şi la afacerea în sine. La mine, acolo, în Centrul Vechi, veneau foarte mulţi turişti, recunosc. Cei mai mulţi erau din Israel, care urmăreau pe Internet emisiunile mele culinare şi veneau fiindcă puneam în viaţă reţele româneşti vechi şi de un secol.

 

Articolul integral pe IMPACT.RO