AcasăEconomieMircea Fechet (PNL): Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor...

Mircea Fechet (PNL): Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor din ţară, în cădere liberă faţă de începutul anului, când era pe locul 5. Totuşi este locul 1 în topul salariilor managerului şi directorului

„Aterizare forţată! Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor din ţară, în cădere liberă faţă de începutul anului, când era pe locul 5. Mai mult de atât, Aeroportul Bacău a ajuns să fie al treilea ca trafic din Moldova după Iaşi şi chiar Suceava. Aeroportul Bacău este totuşi locul 1 într-un top. Topul salariilor managerului. Oana Chelaru, preşedinte executiv al Aeroportului din Bacău, este printre cei mai bine plătiţi manageri de aeroport din întreaga ţară. Salariul său îl depăşeşte chiar şi pe cel al omologilor săi din Cluj sau Iaşi, ajungând la aproximativ 4.000 de euro pe lună”, a scris Mircea Fechet, miercuri pe Facebook.

 

El a mai spus că vor solicita consilierii judeţeni PNL clarificări de la directorul Aeroportului Internaţional „George Enescu” cum s-a ajuns la astfel de salarii ale angajaţilor de acolo. 

 

„Nu de puţine ori preşedintele PSD al Consiliului Judeţean a ţinut să ne anunţe cât de mulţi bani au fost investiţi în Aeroport. Şi, într-adevăr, Aeroportul Internaţional «George Enescu» a primit finanţări de-a lungul anilor, atât de la bugetul de stat, cât şi fonduri europene. Consilierii judeţeni PNL vor solicita clarificări de la directorul Aeroportului despre cum s-a ajuns în situaţia aceasta, chiar dacă în acest obiectiv au fost investite sume importante de bani. Acum câteva luni când au apărut informaţii despre salariul său, directorul Aeroportului declara că, atunci când şi-a renegociat salariul, au contat indicatorii de performanţă. Ce credeţi? Se reflectă salariul de 4.000 de euro în performanţa Aeroportului care a ajuns locul 7 pe ţară şi locul 3 din Moldova? Din păcate, singurul loc fruntaş pe care îl mai ocupă Aeroportul Bacău e cel al salariului managerului!”, a mai afirmat Fechet.

 

Ultimele Articole