AcasăMoney&PeopleMircea Solcanu trăiește dintr-o mică pensie de handicap. Câți bani încasează fosta...

Mircea Solcanu trăiește dintr-o mică pensie de handicap. Câți bani încasează fosta vedetă de televiziune?

Cândva reală vedetă de televiziune, Mircea Solcanu trăiește dintr-o pensie de handicap. Dat afară de la defunctul post Acasă Tv, în urma unor comentarii nepotrivite pe seama unei drame din societate, cel ce făcea echipă cu Cabral s-a reîntors la Constanța și trăiește o viață total diferită față de odinioară, când se bucura de popularitate.

Mircea Solcanu (45 ani) se confruntă cu grave probleme de sănătate după o operație de tumoră pe creier, pentru care a fost nevoit să se trateze în străinătate. Constănțeanul a avut nevoie de o lungă recuperare și nu și-a mai găsit loc în televiziune. Trăiește dintr-o pensie de handicap de 800 de lei, la care se adaugă o mică indemnizație de pe urma conribuției sale sociale și studiază și se pregătește să devină actor. ”Mă pregătesc de licență în arta actorului. Fac această licență pentru că un mare actor, care nu mai e printre noi, mi-a zis că de ce nu mă duc la teatru fiindcă am talent. Iar într-o bună zi m-am gândit că aș putea încerca și asta. Deja repet la spectacolul de licență”, i-a spus Mircea Solcanu, fostul prezentatror al PoveȘtirilor de Noapte, lui Cristi Brancu.

Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu ”A scris istorie. Are pereții încărcați”

Cândva reală vedetă de televiziune, astăzi Mircea Solcanu trăiește dintr-o pensie de handicap

 Mircea Solcanu trăiește dintr-o mică pensie de handicap

”Este perfect adevărat, trăiesc din pensie. Dar nu numai pensia mea e mica, ci a tuturor persoanelor cu handicap. Am 800 de lei și, pentru toți anii lucrați, mi s-au mai adăugat la pensie 80 de lei. Ăștia sunt banii pe care ii iau, 880 lei. Îi îndemn pe colegii jurnaliști să se mai ducă pe la Casa de Pensii, să se uite bine ce contracte semnează și în ce condiții pentru că, la un moment dat, pensia nu iartă pe nimeni”, trage un semnal de alarmă Solcanu.

Ăsta da cadou business! Codin Maticiuc a primit un dar neașteptat. Astăzi e de 10 ori mai valoros

 

Ultimele Articole