AcasăMoney&PeopleMiss Argentina s-a măritat cu Miss Puerto Rico. Cea mai sexy cununie!

Miss Argentina s-a măritat cu Miss Puerto Rico. Cea mai sexy cununie!

Regine ale frumuseții, Miss Argentina s-a măritat cu Miss Puerto Rico! Fapt fără precedent, vestea a luat prin surprindere milioane de oameni, în special pe compatrioții lor care le-au votat pentru a le reprezenta țările

Despre cele două frumoase, Fabiola Valentin și Mariana Valera s-a aflat că s-au căsătorit săptămâna trecută, după ce au hotărât să  facă publică vestea pe Instagram și asta după o relație ascunsă ce durează de doi ani.

Fabiola Valentin (Miss Argentina, 26 de ani) și Mariana Valera (Miss Puerto Rico, 22 de ani) s-au cunoscut la concursul dedicat frumuseții Miss Grand Internațional 2020. ”Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special. Am decis să e momentul să facem publică relația noastră”, spun la unison cele două în videoclipul  prin care și-au anunțat oficializarea relației (cununie ce a avut loc pe 28 octombrie a.c.).

Regine ale frumuseții, Miss Argentina s-a măritat cu Miss Puerto Rico! ”Am decis să e momentul să facem publică relația noastră”

În afară de frumoasele globului, cu care s-au aflat sub competiție, care le-au felicitat, nu mulți și-au arătat bucuria la auzul unei astfel de vești. Însă vestea pe care au lansat-o pe Instagram a avut un ecou fatastic, filmul în care cele două regine ale frumuseții anunță oficializarea relației lor, însoțit de imagini de la începutul relației și cererea în căsătorie, a fost urmărit de sute de mii de persoane.

Mariana Varela, ”Miss Argentina 2019”, și Fabiola Valentín, ”Miss Puerto Rico 2020”, au terminat în top 10 la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda.

https://www.instagram.com/reel/CkUOoo_glwy/?utm_source=ig_web_copy_link

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.