Mobexpert a investit 2,5 milioane de euro într-un magazin din Piteşti

0
Mobexpert a investit 2,5 milioane de euro într-un magazin din Piteşti

Mobexpert inaugurează miercuri cel de-al şaptelea magazin cu mobilier pentru casă, decoraţiuni şi mobilier pentru birou, în Piteşti, iar investiţia se ridică la 2,5 milioane de euro, informează un comunicat emis miercuri de companie.

“Hipermagazinul din Piteşti are o suprafaţă totală de 7.000 de metri pătraţi şi a presupus o investiţie de 2,5 milioane de euro. Inaugurarea acestuia marchează finalizarea celei de-a doua etape de extindere a reţelei programată de Grupul Mobexpert pentru acest an”, se arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, noul magazin face parte din noul centru comercial Jupiter City, este deschis în toate cele şapte zile ale săptămânii fiind deservit de o echipă operaţională de 50 de persoane.

Conform datelor companiei magazinul Mobexpert de la Piteşti este cel de-al doilea din planul companiei de extindere a reţelei româneşti în 2008, investiţia prevăzută pentru acest plan fiind de opt milioane de euro.

“Extinderea reţelei din România face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Până în 2011, compania şi-a propus să opereze 25 de astfel de hipermagazine în întreaga regiune, dintre care cinci în afara graniţelor ţării”, se mai precizează în comunicat.

Sursa: NewsIn